De ultieme vakantie

Deze keer was ik van plan om een prachtige, ontspannen foto van de Caraïbische eilanden met jullie te delen. Want zoals sommigen van jullie weten ben ik even een paar weken op vakantie geweest. Na een intensieve werkperiode was ik er ook echt aan toe. Wat was het plezierig geweest als ik deze zomer in de turquoise Caribische zee had kunnen zwemmen. Het is mij niet gelukt om zo ver te reizen, maar toch kom ik van mijn vakantie met een opgeladen, uitgerust en tevreden gevoel terug. Als je na 22 jaar wonen in Nederland in zeven dagen vier musea kan bezoeken word je ook verrijkt. Kijk bijvoorbeeld naar dit plaatje en je ontspant gelijk.

(Eigen foto: gemaakt in het Rijksmuseum Amsterdam)

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s